Skuffende

Lunner reiste til Toten med forvissning om at motstanderen stod med null poeng så langt. Dessverre fikk de æren av å skaffe Skreia 2 sitt første poeng.

Allerede etter drøye kvarteret skulle Skreia 2 ta ledelsen, da Jonas Langgård satte inn hjemmelagets første mål for kvelden. 17 minutter senere var hjemmelaget frempå igjen, og Olav Stenerud sendte vertene til pause med en på forhånd noe overraskende 2-0-ledelse. Etter hvilen skjønte trolig Lunner alvoret, og Mikkel Berg reduserte kun åtte minutter ut i 2. omgang. Det så lenge ut til å ende med et forsmedelig tap, men dommer Dusan Borjan tildelte gjestene straffespark rett før kampslutt. Thomas Trehjørningen gjorde ingen feil fra straffemerket, og utlignet dermed til 2-2.

Lagbørs: Skreia 2 (19) – Lunner/Harestua (20)