Avgjorde før pause

Gran vartet opp til fest før pause, og sendte Elverum 2 hjem poengløse og målløse.

Høstformen ser ut til å være på plass for Gran, og før publikum hadde rukket å komme i kampmodus hadde allerede Sindre Haug Langli gitt hjemmelaget ledelsen. Åtte minutter senere var samme mann frempå, og dermed ledet Gran 2-0 før de ti første minuttene var spilt i Parken. Elverum 2 sitt håp om noe som helst skulle knuses to minutter senere. Da var Ole Petter Berget frempå, og med 3-0 etter elleve minutter var allerede kampen mer eller mindre avgjort. Berget sendte like godt Gran i garderoben med overbevisende 4-0, da han scoret sitt andre for dagen fire minutter før pausesignalet. Etter hvilen gikk det syv minutter før Vemund Wøien scoret GIL sitt femte for dagen, noe som også skulle bli sluttresultatet. Med seieren her er plassen i neste års 4. divisjon sikret, selv om det vel ikke har vært store tvil på at så skulle skje.

Lagbørs: Gran (35) – Elverum 2 (12)