Luften gått ut av HIL

Harestua har definitivt vært sesongens positive overraskelse, men nå tror vi lufta er ute av ballongen.

Eina hang lenge med i opprykksstriden, men har slitt med stor kampbelastning grunnet få spillere og to lag. Har prestert på et høyt nivå i det siste, men to tap mot Brandbu ødela mye for hjemmelaget. Eina er nummer to på tabellen, med syv poeng opp til opprykksklare Brandbu. Harestua er på plassen bak, med samme poengsum. Offensivt siste fem har Totningene vært enorme siste kvarteret før pause. Hele seks scoringer har kommet rett før hvilen. Defensivt er det på det jevne, men ikke klart å holde tett noen av de fem siste. Har til nå scoret i hver eneste kamp denne sesongen. Status siste fem hjemme: 3-1-1

Harestua var også lenge med i opprykkskampen, men tapet for Lunner sist satte et definitivt punktum for drømmen om 5. divisjon. Harestua er som nevnt likt poengmessig med Eina, og kan med seier gå opp en plass på slutt-tabellen. Offensivt sterkest i samme periode som Eina, men har null scoringer midtveis i 2. omgang på sine fem siste. Defensivt er laget litt mindre skjerpet i begynnelsen og slutten av 1. omgang. Status siste fem borte: 2-1-2

Uavgjort sist (4-4) på Harestua, og uavgjort da lagene møttes i Mai på Eina (2-2). Jevnt tabellmessig, men vi frykter lufta har gått litt ut av HIL da de tapte mot Lunner. Tips: H