Første tap etter fire strake?

Lunner/Harestua sitt damelag reiser til Brumunddal søndag, og bør nok forberede seg at poengtap kan bli fasit for første gang på en god stund.

Hjemmelaget Brumunddal har hanket inn den ene seieren etter den andre, men var nok skuffet i forrige kamp da de tapte borte mot Elverum. Tapet betyr ny spenning om hjemmelaget klarer å holde på 1. plassen, som nå kun innehas grunnet målforskjell mot Elverum. Offensivt har laget enorme 12-1 i målforskjell første halvtimen på sine fem siste. Defensivt er det så og si feilfritt frem til siste kvarteret, hvor de står med tre baklengs på sine siste kamper. Åtte strake hjemmeseire så langt (alle hjemmekamper i år), og scoret i alle kamper denne sesongen. Siste fem hjemme: 5-0-0

Lunner/Harestua har ikke tapt siden bortekampen mot Løten 31. August, og har scoret massivt med mål i det siste. Ble 7-2 sist borte mot Kjellmyra. 3. plass på tabellen, men med uoverkommelige 12 poeng opp til Elverum. Løten følger på plassen bak med to poeng å hente inn på LFK. Som nevnt veldig på scoringsfronten i det siste, hvor de står med 14 nettkjenninger siste halvtimen på siste fem. Defensivt har laget vært feilfri i 1. omgang, og kun fire baklengs etter pause. Står med fem strake kamper med scoring. Siste fem borte: 3-0-2

Hjemmelaget er i hakket bedre form enn gjestene, til tross for skuffende tap sist i toppkampen. Ble seier 4-2 til Brumunddal i våres, og siste fem møter lagene mellom har endt med fire seire til Brumunddal. Vi tror de vinner igjen. Tips: H