Avslutter med seier

Mandag er det duket for siste hjemmekamp for Jevnaker 2 i 7. divisjon, og hva passer vel ikke bedre å gi de fremmøtte en tre-poenger?

Lite poeng inn i de siste kampene for JIF 2, men greide godkjente uavgjort hjemme mot Konnerud 4 siste hjemmekamp. Forhåpentlig ønsker laget å hevne det sure tapet mot rivalen HBK 2 sist. Ikke annet en æren å spille for, da laget er og blir sist i sin avdeling. Offensivt et lite knepp bedre midtveis i 2. omgang på sine fem siste, og defensivt må de være mer våkne fra start. Syv kamper på rad uten seier nå, og kun en seier på siste tolv. Siste fem hjemme: 1-1-3

Vikåsen er formmessig inne i en dårlig periode, selv om uavgjort 1-1 mot Haugsbygd i forrige bortekamp lar seg høre. Dessverre ble den fulgt opp med stortap (1-5) hjemme mot Eiker/Kvikk 2 sist. 6. plass på tabellen, med tre poeng opp til Hokksund 2. Likevel bør laget titte seg over skulderen, da HBK 2 kun er poenget bak nå. Offensivt avslutter de begge omganger sterkt, mens defensivt er tydeligvis laget ikke helt på når 2. omgang starter (tre baklengs siste fem). Seks kamper uten seier, men har scoret i sine siste syv. Siste fem borte: 1-2-2

Uavgjort når lagene møttes i Juni, og siste seks møter er status 2-1-3 (favør Vikåsen). Jevnaker 2 i litt bedre form, og gjestene må klare seg uten duoen Øystein Westby Foss og Steffen Gustavsen grunnet suspensjon. Forhåpentlig er de forfallene nok til å vippe i hjemmelagets favør. Tips: H