Overbeviste i 80 minutter

En seig start for Jevnaker ble fulgt opp med festaften de siste 80 minuttene.

De første ti minuttene ga nok de fleste fremmøtte snev av bekymring, hvor Eiker/Kvikk gikk ut i hundre og presset Jevnaker langt bakover på banen. Hjemmelaget tok gradvis mer over, og da Fredrick Løken Tvenge ga hjemmelaget ledelsen etter kvarteret, gikk luften noe ut av gjestene. Tre minutter senere økte Aleksander Bakken Tveter til 2-0, og selv om gjestene reduserte fem minutter senere på straffe, var det derfra og ut nesten bare et lag å banen. Bendik Svendsbråten sikret JIF 3-1-ledelse til pause, og stemningen rundt banen var definitivt stigende.

Etter hvilen skulle det gå 22 minutter før Fredrick Løken Tvenge og Jevnaker var frempå igjen. Samme mann scoret sitt tredje og Jevnakers femte etter 78 minutter, og kunne dermed forlate banen etter mer enn godkjent prestasjon. To minutter etter at Tvenge gikk av banen, fastsatte Bakken Tveter sluttresultatet til 6-1. En solid og meget god prestasjon av hjemmelaget, som nå har tre poeng ned til nedrykk med tre kamper igjen å spille.

Lagbørs: Jevnaker (34) – Eiker/Kvikk (11)