2023 lagt ut for Gran

Selv om brøytekantene stiger over det meste, begynner det allerede å klø i både penn og fotballbein. Nå er kommende sesongs tabell for 4. divisjon IØFK klar, og lagt ut på nettsiden. Som de fleste kan se er det flere kjente lag fra forhåndssesongen, men også noen tøffe nykommere i GIL sin sesong. Det kan blant annet nevntes Kongsvinger 2, Lillehammer og Toten som kommer ned fra 3. divisjon, samt en «gammel» storhet som rykket opp fra 5. divisjon (Valdres). Terminlisten vil bli lagt ut etter hvert, men på grunn av ofte endringer i første oppsett ventes det litt med å publisere den på våre nettsider. Seriestart er lagt til 11. April denne gang, og i åpningsrunden er det Løten som står for tur hjemme i parken.

Siste serierunde for Gran 28. Oktober, hvor Ottestad borte står for tur.

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *