Fortsatt ingen klarsignal

I går avholdt Regjeringen ny pressekonferanse, men for de som venter på lokalfotballen ble det intet nytt.

– Jeg er i glad for at regjeringen nå åpner opp for 1. divisjon kvinner og 2. divisjon menn. Det er likevel svært krevende å holde motivasjonen oppe blant alle de som fortsatt ikke får komme i gang med normal trening, og det er som kjent også den normale fotballaktiviteten som gir mest inntekter til hardt prøvde klubber både sportslig og økonomisk. Vi hadde derfor håpet på grønt lys for normal fotballtrening for alle i norsk fotball i dag, åpning for fotballturneringer for barn og unge i sommer, og et signal om at alle seriekamper kan starte i august gitt at smittesituasjonen fortsatt er under kontroll. Jeg forstår godt frustrasjonen mange i Fotball-Norge kjenner på nå. NFF kjenner på akkurat det samme, sier Terje Svendsen til Fotball.no.

Dermed er det fortsatt i det blå om det blir seriestart for våre lokale helter i August.

Start a Conversation

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *